Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Patru acţionari importanţi ai One United Properties, în frunte cu Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, au vândut într-o tranzacţie specială derulată vineri 234 mil. acţiuni

Bursă. Patru acţionari importanţi ai One United...
15.04.2024, 00:04 1623

Operaţiunea se ridică la 216,9 mil. lei, adică 43,6 mil. euro ♦ Acţionarii vor să utilizeze veniturile încasate în principal pentru a subscrie acţiuni în viitoarea majorare de capital.

Dezvoltatorul de real estate One United Properties (simbol bursier ONE), prin­ci­palul investitor şi dezvoltator imobi­liar de proiecte sus­te­nabile reziden­ţiale, de birouri şi mixte de ultimă ge­neraţie din România, a anunţat vineri, după finele şedinţei de la Bursa de Valori Bucureşti, închiderea ofertei de plasament privat accelerat, despre care compania spunea iniţial că vizează vânzarea a 360 de milioane de acţiuni.

Oferta s-a încheiat cu 324,2 mili­oane de acţiuni vândute, în valoare totală de 216,9 milioane de lei, potrivit unui raport de la BVB. Pe parcursul zilei, titlurile au fost vândute de un grup de acţionari format din OA Liviu Holding Invest şi Vinci Ver Holding (vehiculele de investiţii ale fondatorilor Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu), CC Trust AG şi Altius SA.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO