Cinci fonduri de pensii Pilon II au 4% din Digi Communications. NN Pensii şi Metropolitan nu au intrat acţionari

6 oct 2017 Autor: Liviu Popescu

♦ „În ceea ce priveşte Digi, NN Pensii a considerat acţiunile mai puţin atractive pentru portofoliul fondului“  ♦ Cinci fonduri de pensii au acţiuni Digi de 163 mil. lei, adică 12% din totalul admis la tranzacţionare ♦ Din capitalul Digi, cele cinci fonduri au 4%.

Cinci fonduri de pensii private Pilon 2 aveau la finele lunii iunie acţiuni Digi Communications (DIGI) în valoare de 163 milioane de lei, adică 12% din valoarea totală a acţiunilor clasa B ale Digi admise la tranzacţionare.

Aegon, Aripi, BCR, BRD şi Allianz aveau cumulat un număr de 4,2 milioane de acţiuni Digi la finele primului semestru, astfel că la toate cele 100 de milioane de acţiuni Digi rezultă o deţinere cumulată a fondurilor

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 
Cuvinte cheie:
fonduri de pensii
, pensii
, lipsa
, actionari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide