Burse - Fonduri mutuale

Farmaceutica Remedia vrea să modifice obiectul de activitate

Farmaceutica Remedia vrea să modifice obiectul de...

Autor: Ioana Tudor

29.10.2014, 00:06 405
Acţionarii Farmaceutica Remedia Deva (simbol bursier RMAH) se vor reuni în luna decembrie pentru un vot privind revocarea unei hotărâri AGA din anul 2012 privind fuziunea prin absorbţie a distribuitorului de me­di­camente cu firma Sibmedica.
 
Tot atunci, acţionarii vor lua o decizie şi asupra transferului activităţii de comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice, obiec­tul de activitate prin­cipal al companiei, către această firmă. O al­ter­nativă la această mă­sură este transferul activi­tăţii de comerţ cu amă­nuntul al produselor farma­ceutice, articolelor me­dicale, ortopedice şi al produselor cos­metice de la Farmaceutica Remedia la Sibmedica.
 
Schimbările vor presupune transferul stocurilor de marfă, evaluarea fondului de comerţ, precum şi stabilirea preţurilor de transfer. Farmaceutica Remedia a achiziţionat Sibmedica în urmă cu şase ani, iar activitatea acestei firme este temporar întreruptă, potrivit datelor Registrului Comerţului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO