FP a revenit la pragul de 0,8 lei, dar nu are un motiv puternic să îl urce

27 mai 2014 Autori: Roxana Pricop , Andrei Cîrchelan

Acţiunile Fondului Proprietatea (FP) au revenit la pragul de 0,8 lei/acţiune în şedinţa de ieri, după o evoluţie laterală în ultimele săptămâni. În absenţa unor evenimente care să alimenteze evoluţia acţiunilor, dar şi a investi­torilor străini, impactul răscum­pă­rărilor de acţiuni proprii făcute de fond este diminuat.
 
WikiZF: Profilul companiei Fondul Proprietatea
 
În prezent, acţiunile FP se tranzac­ţionează la un preţ cu 5,3% mai mare decât la finalul lunii aprilie, însă cu circa 6,5% sub cotaţia de la începutul anului.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.05.2014

 

Cuvinte cheie:
fondul proprietatea
, actiuni
, evolutie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide