Burse - Fonduri mutuale

Impact: Nu avem în plan o majorare de capital

Autor: Andrei Chirileasa

17.03.2011, 23:47 33

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP)cere ac­ţio­narilor să mandateze Consiliul de Administraţie pentruderularea de majorări de capital cu până la 100% din valoareaactuală, în următorul an, potrivit convocatorului AdunăgriiGenerale a Acţionarilor (AGA) publicat pe Bursă.

În prezent, Impact are un capital social de 200 mil. lei, însăpreţul acţiunilor pe Bursă este de 0,43 lei, sub valoarea nominalăde 1 leu, ceea ce face dificilă derularea unei majorări decapital.

"E o procedură standard pe care o fa­cem în fiecare an pentru casă fim pre­gătiţi. Nu avem în prezent în plan o majorare decapital. Avem nişte proiecte, dar acestea se bazează pe activele pecare le avem deja şi nu presupun investiţii majore din parteanoastră în acest an", a declarat Carmen Săndulescu, directorulexecutiv al Impact, care deţine 11,6% din acţiuni. Principalulacţionar al Impact este Dan Ioan Popp, cu circa 20%.

Impact le-a prezentat recent investitorilor arabi prezenţi laforumul economic Consiliul de Cooperare al Golfului - România douăproiecte care vizează construirea unui parc de distracţii în zonaGhencea din Bucureşti şi a unui centru medical şi spa în nordulBucureştiului, valoarea celor două investiţii pentru care companiacaută parteneri fiind estimată la 320 mil. dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO