Jurnal de bursă 11 feb. 2014

11 feb 2014 Ziarul Financiar

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile producătorului de blocuri ceramice Cemacon Cluj (CEON) au sărit ieri cu 15% pe bursă, iar în intervalul de variaţie permis pe parcursul zilei nu mai existau la închiderea şedinţei ordine de vânzare.

Evoluţia vine după ce anterior compania a anunţat că fondul de investiţii Business Capital For Romania Opportunity, controlat de BCR şi Florin Pogonaru, a preluat o datorie de 12 mil. euro pe care Cemacon o avea la BCR cu intenţia de a o converti în acţiuni ale companiei, în vederea capitalizării şi reducerii gradului de îndatorare al societăţii.

 

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Antibiotice Iaşi (ATB), care-şi vor publica astăzi rezultatele financiare preliminare pe 2013.

  • SIF Muntenia (SIF4), după şi-a publicat rezultatele preliminare pe 2013, care indică un profit de 131,1 mil. lei, uşor mai mic decât cel din rapoartele lunare.

  • Nuclearelectrica (SNN), care a atins ieri un nou minim de la listarea pe bursă, de 9,48 lei/acţiune, după ce compania şi-a bugetat pentru acest an un profit de 16 ori mai mic faţă de anul precedent.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.02.2014

 

Cuvinte cheie:
bursa
, actiuni
, companie
, cemacon

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide