Burse - Fonduri mutuale

OMV Petrom anunţă numirea lui Reinhard Florey ca membru provizoriu al consiliului de supraveghere

OMV Petrom anunţă numirea lui Reinhard Florey ca membru...

Autor: Eduard Ivanovici

31.10.2022, 00:00 270

OMV Petrom (SNP) a anunţat pe 28 octombrie numirea lui Reinhard Florey ca membru al consiliului de supraveghere începând cu data de 1 noiembrie şi până la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor (AGA).

Decizia a fost luată ca urmare a renunţării de către Elena Skvortsova la mandatul său din această funcţie începând cu aceeaşi dată, ultima zi de mandat fiind 31 octombrie, conform unui raport de la BVB.

Reinhard Florey a absolvit studii de inginerie mecanică şi economie la Universitatea de Tehnologie din Graz şi studii muzicale la Universitatea de Arte din Graz, începându-şi cariera în consultanţă corporativă şi strategică. Din 2002 până în 2012, a lucrat în diferite poziţii la nivel mondial în cadrul Thyssen Krupp Steel. Cele mai recente poziţii au fost cele de director financiar şi director general executiv în cadrul Outukumpu. Din 1 iulie 2016, Reinhard Florey este director financiar al OMV Aktiengesellschaft.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO