Burse - Fonduri mutuale

Răzvan Dumitrescu a plecat după nouă ani de la BERD la arabii de la ENBD Capital

Răzvan Dumitrescu a plecat după nouă ani de la BERD la...

Autor: Tibi Oprea

13.10.2023, 00:04 420

Răzvan Dumitrescu a anunţat că a plecat de la Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), unde lucra de nouă ani, pentru a se angaja pe un post de sustainable finance director la Emirates NBD Capital, braţul de investiţii al Emirates NBD Group, începând cu septembrie 2023, potrivit unui anunţ făcut pe profilul său de LinkedIn. 

Din poziţia actuală, Răzvan Dumitrescu are o acoperire globală pe segmentul de finanţare durabilă, pentru a ajuta companii private sau de stat, precum şi statele să emită obligaţiuni eligibile, atât în calitate de aranjor, cât şi de co-investitor. 

„Sunt foarte entuziasmat şi recunoscător că mă alătur Emirates NBD Capital în calitate de director de finanţare durabilă. Aştept cu nerăbdare să sprijin şi să dezvolt în continuare franciza ESG cu o misiune globală. De asemenea, mulţumiri speciale echipei BERD şi părţilor interesate aferente pentru o călătorie incredibilă şi un capitol de carieră împlinit”, a scris acesta. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO