SIF Moldova vinde 10 milioane de acţiuni Banca Transilvania, în două tranzacţii în valoare de 23,5 mil. lei

12 oct 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

SIF Moldova (SIF2), al doilea cel mai mare acţionar instituţional al Băncii Transilvania (TLV), cel mai tran­zacţionat emitent de pe  piaţa de capital lo­cală, a vândut, în data de 10 octom­brie, în două tranzacţii, un pachet cumulat de 10 milioane de acţiuni, într-un schimb total în valoare de 23,5 milioane lei.
 
În prima tranzacţie, intermediată de casa de brokeraj Ieba Trust, SIF Moldova (SIF2) a înstrăinat 8,5 mi­lioane de acţiuni, la un preţ mediu per unitate de 2,3505 lei, echivalentul unei sume totale încasate de 19,97 milioane lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

 

Cuvinte cheie:
SIF Moldova
, vanzare
, banca transilvania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide