Superbet plăteşte o dobândă de 12 ori mai mare decât băncile pentru obligaţiunile pe trei ani, intrate ieri la tranzacţionare la BVB

21 sep 2017 Autor: Liviu Popescu

Superbet Betting&Gaming, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, cu afaceri de 207 mil. lei, a listat ieri la bursa românească obligaţiuni pe trei ani la o dobândă fixă de 12% pe an, faţă de un randament de 1% cât plătesc în prezent băncile pentru depozitele în lei.

Valoarea emisiunii de obligaţiuni este de 9,7 mil. lei cu maturitatea în 2020, iar banii vor fi utilizaţi pentru extinderea afacerii de retail, agenţii noi de pariuri, cât şi pentru impulsionarea businessului online aflat încă la început. Plasamentul a fost iniţial adresat unor investitori privaţi prin intermediul Ieba Trust în luna ianuarie, iar ulterior adus la BVB tot prin acelaşi intermediar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.09.2017

 

Cuvinte cheie:
Superbet
, obligatiuni
, banci
, dobanda
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide