Teraplast a finalizat achiziţia primei jumătăţi din Depaco

4 iul 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Producătorul de materiale de construcţii Teraplast (simbol bursier TRP), controlat de omul de afaceri Dorel Goia, a finalizat preluarea a 50% din acţiunile producătorului de acoperişuri Depaco, potrivit unui anunţ publicat pe Bursa de Valori Bucureşti.

„Compania Teraplast anunţă că s-a înregistrat la Oficiul Registrului Comerţului transmiterea părţilor sociale aferente participaţiei de 50% din Depaco achiziţionată de Teraplast”, se arată în anunţ.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.07.2017

 

Cuvinte cheie:
teraplast
, finalizare
, achizitie
, producator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide