Burse - Fonduri mutuale

Unul dintre administratorii Condmag şi-a dat demisia

Unul dintre administratorii Condmag şi-a dat demisia

Autor: Ioana Tudor

07.07.2014, 00:00 802

Mariana Pruteanu şi-a dat demisia din funcţia de membru al consiliului de administraţie al constructorului de magistrale de gaze Condmag Braşov (COMI) începând cu data de 1 iulie 2014, potrivit unui anunţ remis de companie bursei de la Bucureşti.

Ceilalţi membri ai CA sunt Gheorghe Călburean (preşedinte), Dana Elisabeta Nanu, Alexandru Liviu Tătar şi S.C. Middle Europe Investment, reprezentată de Cristian Robert Fader (administrator independent). Reprezentanţii companiei nu au precizat care sunt motivele plecării Marianei Pruteanu din consiliul de administraţie al Condmag.

Compania a înregistrat anul trecut pierderi record, de  23,2 mil. lei, după ce şi în 2012 a suferit un rezultat negativ  de 22,8 mil. lei. Compania face parte din grupul Dafora, controlat de omul de afaceri Gheorghe Călburean. Acţiunile Condmag se tranzacţionau vineri la preţul de 0,0678 lei/titlu, cu 0.29 sub închiderea din sesiunea precedentă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO