Bog’Art a pierdut în 2015 aproape 20% din business, dar a câştigat construcţia primei clădiri din proiectul The Bridge

14 iun 2016 Autor: Bogdan Alecu

Bog’art, a doua cea mai mare companie de construcţii cu capital românesc, controlată de omul de afaceri Raul Doicescu (desen), şi-a dublat profitul anul trecut în ciuda scăderii cifrei de afaceri. Astfel, businessul companiei s-a redus cu circa 20% la 106,6 mil. euro, în timp ce profitul s-a dublat la peste 2 mil. euro. 

Printre proiectele inaugurate anul trecut, la care Bog’Art a fost constructor, se numără Coresi Shopping Resort din Braşov, investiţie de 60 mil. euro, Mega Mall din Capitală, inaugurat în mai 2015 în urma unei investiţii de 165 mil. euro, dar şi Bucharest One, devenit Globalworth Tower. Anul acesta va finaliza construcţia unei clădiri de birouri Gara Herăstrău în timp ce anul viitor va urma Globalworth Campus, proiect de birouri de 100 mil. euro. De asemenea, Bog’Art construieşte şi un nou depozit de 20 mil. euro pentru Lidl în Lugoj, oraşul care începând de la finalul anului trecut este legat printr-o autostradă de Europa de Vest.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2016

 
Cuvinte cheie:
Bog’Art
, business
, constructie
, proiect
, cladiri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide