Dezvoltatorul logistic CTP se uită să dezvolte proiecte în Cluj-Napoca, Turda şi Deva

28 aug 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

CTP, unul dintre cei mai mari investitori în spaţii logistice şi industriale de pe piaţa locală, investeşte peste 13 milioane de euro în extinderea cu 32.000 de metri pă­traţi a parcului pe care compania îl are în Timişoara, CTPark Timişoara. Lucră­rile vor fi finalizate în decembrie 2017.
 
Extinderea este de fapt a doua fază de dezvoltare a proiectului CTPark Timi­şoara şi va consta în 15.000 de metri pă­traţi în care se va muta un singur chiriaş, şi alte două spaţii de câte 8.500 mp, disponibile pentru în­chi­riere. Compania nu a dorit să pre­cize­ze numele chiriaşului şi nici do­me­niul în care activează.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.08.2017

 
Cuvinte cheie:
CTP
, cluj napoca
, dezvoltare
, deva
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide