Business Construct

Pariul lui Papalekas pe rezidenţial. Închirierea de locuinţe aduce 1,5 mil. € în conturile Globalworth

Ioannis Papalekas este cel mai mare proprietar de clădiri de birouri din zona metroului de la Aurel Vlaicu din nordul Capitalei.

Ioannis Papalekas este cel mai mare proprietar de clădiri de birouri din zona metroului de la Aurel Vlaicu din nordul Capitalei.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.06.2016, 00:00 942

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, cel care a fondat şi care conduce fondul de investiţii Globalworth, obţine anual 1,5 milioane de euro din închirierea a 200 de apartamente aflate în proiectul rezidenţial Upground Towers.

În plus, între lunile mai şi decembrie ale anului trecut compania a vândut 14 apartamente la un preţ mediu de 129.400 de euro pe unitate, ceea ce înseamnă, cumulat, peste 1,8 milioane de euro.

„Pe lângă portofoliul nostru comercial, deţinem 435 de apartamente în Upground Towers (la 31 decembrie 2015), un complex rezidenţial modern format din două blo­curiturn, care oferă în total 571 de aparta­mente cu vedere către lacul Tei, aflat în apro­piere. Proprietatea este situată în noua zonă CBD (principala zonă de business a oraşului – n. red.) şi în apropierea portofoliului nostru co­mercial (...). De asemenea, avem în prezent 201 apartamente închiriate, care generează 1,5 mi­lioane de euro venituri anuale din chirii “, se arată în raportul Globalworth pe anul 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO