Business Construct

Producătorul de ceramică pentru menaj Cesiro din Sighişoara trimite 85% din producţie la export

Producătorul de ceramică pentru menaj Cesiro din...

Autor: Laurentiu Cotu

09.05.2017, 00:05 435

Producătorul de articole din faianţă pentru menaj Cesiro a ajuns în prezent să exporte 85% din producţia fabricii din Sighişoara, judeţul Mureş, în valoare de aproape 19 mil. euro, potrivit calculelor ZF pe baza datelor furnizate de companie.

 
Producţia fabricii din Sighişoara este de 4,5 milioane de produse lunar, partenerii de afaceri externi ai companiei fiind din Anglia, Austria, Bulgaria, Cehia, Estonia, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Serbia, Spania şi Ungaria, potrivit site-ului Cesiro.
 
Compania produce în principal farfurii, platouri, ceşti şi boluri, dar şi ceainice, cafetiere, vaze, ghivece sau coşuri de fructe, produsele Cesiro fiind prezente în cele mai multe dintre hipermarketurile şi supermarketurile din Europa. „Exportăm 85% din producţia fabricii din Sighişoara, către 90 de clienţi din 30 de ţări. încercăm să cîştigăm noi clienţi din estul Europei, din ţări precum Rusia, Ucraina, Belarus, Georgia, dar şi pe pieţele din SUA şi America de Sud“, a declarat pentru ZF Transilvania Dan David, commercial manager al Cesiro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO