Business Construct

WDP Development Ro investeşte 5 milioane de euro în construcţia unui centru de producţie şi depozitare în parcul industrial II din Oradea

WDP Development Ro investeşte 5 milioane de euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

26.05.2017, 00:05 1353

Dezvoltatorul de spaţii logistice şi industriale WDP, prin compania locală WDP Development Ro, va investi 5,1 mil. euro în construcţia unui centru de producţie şi depozitare de aproximativ 4.000 mp şi a unei clădiri de birouri de 200 mp, în cadrul parcului industrial II din Oradea.

Unul dintre chiriaşii centrului dezvoltat de WDP la Oradea va fi compania de logistică şi transport Kuehne + Nagel, potrivit unui comunicat al Agenţiei de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO), care se ocupă de administrarea celor trei parcuri industriale din Oradea.

„Suprafaţa totală de teren solicitată de compania WDP Development, prin negociere directă, este 17.537 de metri pătraţi, investitorul urmând să construiască o hală de producţie şi depozitare de aproximativ 4.000 de metri pătraţi şi o clădire de birouri de aproximativ 240 de metri pătraţi, pe care le va închiria altor companii. Printre acestea se află compania Kuehne + Nagel, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de logistică, transport şi depozitare din lume“, se arată în comunicatul de presă transmis de ADLO.

Companiile ce vor închiria spaţiu în clădirile construite de WDP Development vor crea 30 de noi locuri de muncă în parcul industrial II.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO