Business Hi-Tech

Afacerile clujenilor de la Vitacom Electronics au crescut cu 10%

Vasile Vita

Vasile Vita

Autor: Laurentiu Cotu

26.01.2015, 00:05 344
Importatorul şi distribuitorul de produse şi accesorii electronice Vitacom Electronics din Cluj-Napoca, controlat de Vasile Andrei Vita, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 40 mil. lei (9 mil. euro), mai mult cu 10% faţă de anul precedent, evoluţie susţinută de creşterea pieţei de profil. Compania, care are în prezent circa 100 de angajaţi, va mai recruta în acest an oameni pentru departamentul de vânzări.
 
„Piaţa accesorilor pentru electronice şi electrocasnice a revenit pe un trend pozitiv, înregistrând în 2014 o creştere faţă de anii precedenţi. Indica-torul de încredere a consumatorului a sporit considerabil, creându-se astfel o dorinţă majoră de cumpărare, în special pentru gadgeturi şi device-uri”, a declarat pentru ZF Transilvania Vasile Andrei Vita, director general al Vita­com Electronics.
 
Clujenii comercializează diferite accesorii electrocasnice, baterii, acumulatori, încărcătoare GP, cabluri&conectică, componente şi piese de schimb electronice, electrice, IT&C, sisteme de securitate, sisteme şi accesorii audio-video, telecomenzi sau sisteme de navigaţie GPS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO