Afacerile ZebraPay au crescut cu peste 50% anul trecut, la aproape 10 mil. euro

26 feb 2016 Autor: Ioana Nita

Adrian Badea: Plăţile procesate prin terminalele ZebraPay au fost însă mai mari decât veniturile - 63 milioane de euro

Compania locală ZebraPay, specializată în furnizarea de soluţii de plată electronică, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproape 10 milioane euro (43,7 milioane lei), în creştere  cu peste 55% faţă de 2014, cele mai multe venituri fiind generate în continuare de reîncărcările cartelelor preplătite ale operatorilor telecom.
 
„Anul trecut cifra de afaceri s-a situat la 43,7 milioane de lei, iar în 2014 la 28,1 milioane lei, creşterea fiind de circa 55%. Cartelele prepaid telecom rămân în continuare cele mai importante în generarea cifrei de afaceri, însă în ceea ce priveşte volu­mul de plăţi procesate, serviciile cele mai utilizate sunt cele pentru plata de facturi, urmate de monedă electronică, cartele preplătite şi rovinietele”, a declarat pentru ZF Adrian Badea, CEO-ul ZebraPay.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.02.2016

 
Cuvinte cheie:
ZebraPay
, crestere
, trecut
, afaceri
, plati
, cifra de afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide