Business Hi-Tech

Asociaţia cabliştilor din UE: Viitorul este al operatorilor de fix şi mobil

Asociaţia cabliştilor din UE: Viitorul este al...

Autor: Adrian Seceleanu

13.03.2014, 00:08 507
Strategiile din trecut ale operatorilor de telecomunicaţii, care se axau fie pe comunicaţii fixe, fie pe comunicaţii mobile nu mai sunt viabile, în condiţiile în care acum clienţii cer pachete complete de servicii, iar în acest context operatorii mobili sunt tot mai interesaţi de o infrastructură fixă, iar la rândul lor şi operatorii de reţele fixe - aşa cum sunt şi cabliştii, sunt tot mai interesaţi de soluţiile mobile, au declarat oficialii Asociaţiei europene a operatorilor de cablu.
 
„Suntem la începutul unui nou val de consolidări din industrie. Transformarea nu are loc pentru că utilizatorii cer servicii de voce mobilă, cât din cauză că aceştia cer conectivitate, acces la conţinut de pe mai multe ecrane şi din afara casei“, a declarat Manuel Kohnstamm, preşe­dintele organizaţiei Cable Europe şi director în cadrul organizaţiei europene a Liberty Global, compania care deţine numărul doi pe piaţa de cablu TV din România, UPC, în cadrul unei con­ferinţe organizate la Amster­dam de asociaţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO