Business Hi-Tech

BlaBlaCar: Ţintim peste 3 milioane de utilizatori pe piaţa românească în 3 ani

Noul magazin online are în portofoliu 5.000 de produse, cu preţuri exprimate în euro

Noul magazin online are în portofoliu 5.000 de produse, cu preţuri exprimate în euro

Autor: Ioana Nita

09.10.2015, 00:06 1104
Compania franceză BlaBlaCar, înfiinţată în urmă cu nouă ani, are în plan să ajungă în următorii 2-3 ani la o reţea de peste 3 milioane de utilizatori români ai serviciului de transport pe distanţe lungi pe care îl pune la dispoziţie prin intermediul unei platforme online.
 
„România este o piaţă unde ţintim să ajungem la un număr de utilizatori cuprins între 3 şi 5 milioane. E un drum lung până acolo, dar feedbackul ini­ţial arată că nevoia există, aşa­dar există potenţial. E vorba de o perioadă de timp de cel puţin 2 ani. Depinde foarte mult de cum vor evolua lucru­rile pe plan local“, a spus Istvan Hai­dekker, country manager al BlaBlaCar pentru Croaţia, Un­garia, România şi Serbia. El a refuzat însă să ofere detalii despre numărul actual de utilizatori ai plat­formei. Vom oferi date despre afacerile din Ro­mâ­nia în cadrul unei conferinţe de presă pe care o vom organiza „în scurt timp“, şi-a explicat el refuzul.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO