Business Hi-Tech

Ce îşi doresc viitorii IT-işti de la angajator: salarii nete între 2.000 şi 4.000 de lei pe lună, flexibilitate şi şefi cu care să se înţeleagă

Ce îşi doresc viitorii IT-işti de la angajator:...

Autor: Mihaela Pascari

27.03.2017, 00:05 3849
Flexibilitatea la job, o relaţie satisfăcătoare cu managerul direct, echilibru între viaţa personală şi cea pro­fesională şi nu în ultimul rând, ve­nituri salariale şi de cel puţin 4.000 de lei net pe lună sunt doar câteva lucuri pe care şi le doresc tinerii care şi-au căutat un loc de muncă în domeniul IT la cel mai recent târg de carieră.

„Vreau să fac parte dintr-o echipă comunicativă, deschisă la ideile şi opiniile mele şi, de asemenea, vreau să am o relaţie bună cu coordonatorul de proiect“, a spus Andrei, 21 de ani, student în anul III la Facultatea de automatică şi calculatoare din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti.

El a fost prezent la finalul săptă­mânii trecute la târgul de joburi An­gajatori de Top, organizat de firma Ca­talyst Solutions în Bucureşti. An­drei îşi căuta un job cu program full-time în domeniul IT şi ţinteşte un salariu net  de peste 2.000 de lei pe lună. 

Cu cerinţe mai mari în ceea ce priveşte venitul salarial a fost Victor, 21 de ani, student la Facultatea de inginerie în limbi străine la Univer­sitatea Politehnică din Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO