Business Hi-Tech

Ce spune Orange despre vânzările pentru serviciul TV după primele zile de la lansare

Ce spune Orange despre vânzările pentru serviciul TV...

Autor: Adrian Seceleanu

20.06.2013, 00:05 8547

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a primit cele mai multe cereri de instalare pentru serviciul de televiziune prin satelit, lansat în data de 11 iunie, de la clienţi deja abonaţi la serviciile de telefonie mobilă aflaţi în Bucureşti şi în localităţile apropiate, au declarat pentru ZF reprezentanţii operatorului.

WikiZF: Profilul companiei Orange

„Cel mai mare procent de solicitări a fost înregistrat în Bucureşti şi împrejurimi”, au spus oficialii Orange, fără a oferi detalii despre numărul de solicitări. 

„Cei mai mulţi clienţi care au solicitat Orange TV sunt şi clienti ai serviciilor de telefonie mobilă”. Abonaţii la serviciile de telefonie mobilă Orange care semnează un contract pe doi ani şi pentru un pachet de TV nu plătesc instalarea şi activarea serviciului - care costă fiecare 20 de euro. Orange a lansat săptămâna trecută serviciile TV, la tarife care variază între 5 şi 12 euro pe lună, cel mai scump pachet având şi cel mai mare număr de posturi TV în format HD de pe piaţă (37). Cei mai furnizori de servicii TV de pe piaţă sunt RCS&RDS, Romtelecom şi UPC. 

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 20.06.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO