Business Hi-Tech

Cele mai vândute 10 cărţi de business online în S1/2018: "Tată bogat, tată sărac" domină clasamentul

Cele mai vândute 10 cărţi de business online în...

Autor: Ioana Nita

16.08.2018, 00:05 821

„Tată bogat, tată sărac. Educaţia finan­ciară în familie”, scrisă de americanul Ro­bert T. Kiyosaki, a fost cea mai vândută carte din categoria de business în prima jumă­tate a acestui an pe elefant.ro – re­tailerul online care deţine una dintre cele mai mari librării virtuale de pe piaţa locală. Podiumul este completat de „Excepţionalii - Povestea succesului”, scrisă de Malcolm Gladwell, şi de „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace” a lui Stephen R. Covey, iar pe locurile 5 şi 6 s-au clasat titlurile „Totul despre lideri, atitudine, echipă, re­laţii” (John C. Maxwell) şi „Drive. Ce anu­me ne motivează cu adevărat” (Daniel Pink).

Compania Elefant Online, care adminis­trează magazinul online elefant.ro, a avut anul trecut afaceri de aproape 131 milioane lei (28 milioane euro), în creştere cu 16% faţă de 2016. Retailerul online a rămas însă pe pierderi şi în 2017, pierderea netă ridi­cându-se la 21,7 milioane lei (4,7 milioane euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO