Business Hi-Tech

Clienţii prepay ai Orange pot schimba minutele şi SMS-urile în reţea cu trafic pe net

Clienţii prepay ai Orange pot schimba minutele şi...

Autor: Adrian Seceleanu

09.07.2013, 20:50 1893

Clienţii cartelelor preplătite furnizate de Orange, cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe piaţă, îşi pot transforma minutele şi SMS-urile în reţea în trafic de date pe internet  sau minute sau SMS-uri internaţionale, potrivit unui anunţ al companiei. Spre exemplu, clienţii care au nevoie de mai mult trafic de internet pe mobil pot opta pentru 150 MB în schimbul a 500 de minute sau SMS în reţea.

Clienţii pot schimba între ele următoarele resurse: 50 de minute naţionale şi internaţionale către fix sau SMS naţionale; 150 MB pentru internet pe mobil;  20 de minute sau SMS internaţionale către mobil şi fix; 500 de minute sau SMS în reţea.

Acestea „sunt iniţiative prin care ne dorim să le aducem clienţilor Orange alternative de personalizare a opţiunilor în funcţie de nevoile de comunicare. Astfel ei îşi pot ajusta beneficiile disponibile, folosind la maximum resursele oferite“, a declarat Loredana Popp, consumer marketing manager în cadrul Orange România. Orange are aproximativ şase milioane de clienţi pentru cartele preplătite.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO