Business Hi-Tech

Clienţii Telekom pot folosi gratis timp de un an varianta premium a aplicaţiei Evernote

Clienţii Telekom pot folosi gratis timp de un an...

Autor: Ioana Nita

19.01.2015, 00:00 1325
Clienţii grupului Deutsche Telekom din Europa au la dispoziţie un an de utilizare gratuită a aplicaţiei de productivitate Evernote Premium, ca urmare a prelungirii parteneriatului încheiat între operatorul telecom şi compania americană. Începând cu această lună abonaţii Deutsche Telekom din cele 13 ţări europene în care activează grupul, inclusiv România, pot folosi gratis varianta premium a aplicaţiei Evernote timp de 12 luni. Costul lunar pentru utilizarea Evernote Premium este de 8 lei. Aplicaţia Evernote le permite utilizatorilor să creeze notiţe de tip text, foto şi audio care se sincronizează apoi pe toate dispozitivele folosite de aceştia, precum smartphone, tabletă sau computer.
 
Varianta premium oferă în plus limite superioare de upload, un sistem de căutare a notiţelor mai rapid şi o mai mare flexibilitate în ceea ce priveşte disponibilitatea offline a notiţelor. Deutsche Telekom şi Evernote extind practic colaborarea începută în 2013 pentru încă doi ani. În consecinţă, cei care au beneficiat deja de 6 luni de utilizare gratuită a Evernote Premium vor mai putea accesa aplicaţia încă 6 luni gratuit. Aceeaşi ofertă şi reguli se aplică şi în cazul clienţilor eligibili ai diviziei mobile a Telekom România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO