Business Hi-Tech

Clujenii de la Pitech+Plus angajează 30 de oameni

Bogdan Herea, CEO al companiei Pitech+Plus

Sectorul IT a fost în creştere în ultimii ani. Datele din piaţă arată că şi în primul semestru trendul a rămas ascendent. Există semnale foarte clare că se vor înregistra în continuare creşteri.

Bogdan Herea, CEO al companiei Pitech+Plus Sectorul IT a fost în creştere în ultimii ani. Datele din piaţă arată că şi în primul semestru trendul a rămas ascendent. Există semnale foarte clare că se vor înregistra în continuare creşteri.

Autor: Laurentiu Cotu

02.09.2013, 00:07 2093

Furnizorul de servicii IT Pitech+Plus din Cluj-Napoca, controlat de Bogdan Herea, va recruta până la finalul anului 30 de oameni. În prezent, în cadrul grupului de firme Pitech lucrează 120 de oameni, de la începutul anului şi până în prezent fiind recrutate 30 de persoane.

La nivel de organizaţie, activitatea Pitech este axată pe trei verticale interdependente de business: PitechĂ Plus (IT şi software), Rodeapps (aplicaţii mobile şi jocuri), Pitech+Concept (strategie de marketing digital).

„Comparativ cu alte pieţe care se află în scădere sau stagnare, sectorul IT a fost în creştere în ultimii ani. Datele din piaţă arată că şi în primul semestru trendul a rămas ascendent. În ceea ce priveşte previziunile pentru semestrul al doilea al acestui an, estimăm o creştere semnificativă a activităţii companiei noastre, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Totodată, la nivel de piaţă există semnale foarte clare că se vor înregistra în continuare creşteri“, a declarat pentru ZF Transilvania Bogdan Herea, CEO al PitechĂPlus. În primul semestru din acest an cifra de afaceri a companiei a ajuns la 1,2 mil. euro, în creştere cu 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar până la finalul anului compania estimează că va ajunge la afaceri totale de 3 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO