Business Hi-Tech

Clujenii de la Vitacom merg spre afaceri de 11 mil. euro, plus 16%

Vasile Andrei Vita, fondatorul Vitacom Electronics

Vasile Andrei Vita, fondatorul Vitacom Electronics

Autor: Cristina Bellu

21.12.2017, 13:42 237

Importatorul şi distribuitorul de produse şi accesorii electronice Vitacom Electronics din Cluj-Napoca, controlat de Vasile Andrei Vita, estimează că va încheia anul cu afaceri de 10,7 milioane de euro, în creştere cu 16% faţă de 2016 şi un profit de 500.000 de euro, plus 2,1%, compania depăşind astfel prognozele estimate la începutul anului.

Creşterea a venit pe fondul îmbunătăţirilor aduse businessului, anul fiind marcat de implementarea softului de aprovizionare, apariţia brandului WELL în cadrul comunicatelor Superbrands şi introducerea de tablete în magazinele en-detail, care au ca scop reducerea timpului petrecut la casa de marcat.

„Începem anul în forţă şi lansăm platformele online noi, care vor îmbunătăţi semnificativ experienţa de utilizare şi vor face procesul de achiziţie unul şi mai plăcut decât în prezent. De asemenea, vom introduce noi produse în portofoliu”, spune Vasile Andrei Vita, fondatorul Vitacom Electronics.

Compania clujeană este distribuitor pentru branduri precum GP Batteries, Valueline, Konig, HQ, Cyberpower, Maxell, Goobay, ProsKit, NGS şi Legrand, dar deţine şi două branduri proprii, Well şi Chrome. Vitacom exportă produsele Well şi Chrome în Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Bosnia Herţegovina, Croaţia, Estonia, Grecia, Cipru, Spania, Portugalia, dar şi în Germania, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO