Business Hi-Tech

Cosmote a lansat o aplicaţie de mesagerie pentru clienţii săi

Cosmote a lansat o aplicaţie de mesagerie pentru...

Autor: Ioana Nita

01.07.2014, 00:00 410

Cosmote România, al treilea jucător de pe piaţa locală de telecomunicaţii, a lansat aplicaţia mobilă „joyn powered by Cosmote”, prin intermediul căreia clienţii operatorului de telecom îşi pot trimite mesaje de tip text, poze, fişiere de tip audio şi video, locul în care se află şi pot de asemenea să efectueze apeluri video.

Lansată şi în România ca urmare a faptului că operatorul este parte a grupului Deutsche Telekom, aplicaţia a fost dezvoltată de compania de comunicaţii Jibe Mobile şi poate fi descărcată gratuit din Google Play (pentru sistemul de operare Android) sau App Store (pentru sistemul de operare iOS) de către toţi clienţii Cosmote abonaţi sau utilizatori de cartele preplătite.

În perioada 30 iunie şi 15 iulie 2014, clienţii Cosmote, atât abonaţi, cât şi utilizatori de cartelele prepaid noi, dar şi cei existenţi, pot utiliza gratuit „joyn powered by COSMOTE” în condiţiile în care traficul generat de aplicaţie nu va consuma din cel inclus în planul tarifar sau extraopţiunea clienţilor şi nici nu va genera costuri adiţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO