Business Hi-Tech

Cosmote îşi reia atacul: 15 euro pe lună pentru 2 GB de net, apeluri şi SMS-uri nelimitate în orice reţea

Cosmote îşi reia atacul: 15 euro pe lună pentru 2 GB...

Autor: Adrian Seceleanu

22.04.2014, 00:00 5198

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, a relansat în urmă cu două săptămâni campania agresivă de atragere de clienţi cu abonament, oferind la un preţ de 15 euro - cu 16 euro mai mic decât oferta standard, abonamentul Free L, care include apeluri şi SMS-uri nelimitate către orice reţea şi un trafic de date de 2 GB.

Compania a mai desfăşurat o campanie similară în perioada noiembrie 2013-februarie 2014. Tariful de 15 euro se menţine pe întreaga perioadă a contractului dacă abonamentul este achiziţionat la pachet cu un telefon la preţ subvenţionat.

WikiZF: Profilul companiei Cosmote

Dacă utilizatorul nu achiziţionează şi un telefon la preţ redus, ci doar cartela sim, timp de 7 sau 14 luni (în funcţie de durata contractului de unu sau doi ani) preţul scade la 12,4 euro lună, iar în restul perioadei (de 5 sau 10 luni) revine la 15 euro pe lună. În prezent oferta Cosmote este cea mai agresivă de pe piaţa de abonamente, pe acest segment de preţ, din rândul celor mai mari trei jucători din industrie.

La Vodafone cel mai ieftin abonament cu apeluri şi SMS-uri nelimitate are un cost de 25 de euro pe lună, iar la Orange de 31 de euro pe lună. Cosmote avea la finele anului trecut aproximativ 1,6 milioane de abonaţi, Vodafone - aproximativ 3,4 milioane, iar Orange - peste 4 milioane.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO