Business Hi-Tech

Euroweb România a înregistrat o creştere a veniturilor de 4% pe trimestrul al treilea

Euroweb România a înregistrat o creştere a veniturilor de 4% pe trimestrul al treilea

Autor: Octavian Calei

15.10.2012, 18:20 166

Compania telecom Euroweb România, furnizor de soluţii Internet destinate segmentului de afaceri, a înregistrat la sfârşitul trimestrului al treilea o creştere a veniturilor de 4%, informează un comunicat al companiei.

Veniturile obţinute de companie în al treilea trimestru al anului 2012 au ajuns la 8,4 milioane de euro, cu 4% mai mari decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, 8,1 milioane de euro. Aceasta este prima creştere a cifrei de afaceri din ultimii patru ani. Operatorul român de telecomunicaţii atribuie rezultatele obţinute anul acesta schimbării strategiei şi echipei manageriale.

"Având în vedere competiţia severă din România, dar şi continua eroziune a preţurilor, care ne afectează, această creştere a veniturilor reprezintă de fapt aproximativ 24% în realitate, ceea ce reprezintă o realizare extraordinară, mai ales având în vedere climatul economic în cadrul căruia ne desfăşurăm activitatea", a declarat Stuart Evers, CEO al Euroweb.

Euroweb România furnizează soluţii de comunicaţii IP şi Internet destinate segmentului de afaceri, precum şi integrarea strategică a serviciilor complementare acestora, ca de exemplu VoIP şi video-telefonie.

Începând cu anul 2010, acţionarul principal al Euroweb România este Turk Telekom. Grupul Turk Telekom deţine cea mai vastă infrastructură de telecomunicaţii din Sud-Estul Europei, întrunind mărci ca Pantel, Euroweb, TTNET, Argela, Innova, Sebit, Sobee, AssisTT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO