Business Hi-Tech

EY a deschis la Bucureşti un centru de inovaţie axat pe soluţii de automatizare inteligentă: România este un hub digital important datorită calificării şi specializării capitalului uman

EY a deschis la Bucureşti un centru de inovaţie axat pe...

Autor: Ioana Nita

22.11.2018, 00:00 525

EY România a format o echipă de 100 de oameni cu competenţe în diverse arii de excelenţă: programare, design, consultanţă şi analiză de date pentru centrul local de inovaţie în tehnologie numit EY wavespace, acesta făcând parte din reţeaua globală de iniţiative de inovare axată pe dezvoltarea de soluţii digitale pentru companii aflate în transformare. 

Cei 100 de specialişti vor realiza soluţii care să rezolve provocările de business din era digitală plecând de la diverse tehnologii şi modele de business. 

„România este un hub digital important, calificarea şi specializarea capitalului uman făcând posibilă deschiderea unui astfel de centru de excelenţă în România. Experienţa EY şi conectarea antreprenorilor locali din IT la companii specializate din pieţe mature vor contribui la dezvoltarea de noi soluţii bazate pe tehnologie. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO