Business Hi-Tech

Fundaţia Vodafone a alocat SMURD finanţări de 2,2 mil. euro în 12 ani

Raed Arafat, fondatorul SMURD

Raed Arafat, fondatorul SMURD

Autor: Adrian Seceleanu

12.09.2016, 00:01 66

Fundaţia deţinută de Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a alocat în ultimii 12 ani finanţări de peste 2,2 milioane de euro Fundaţiei care susţine activitatea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD). “SMURD a primit de-a lungul timpului peste 2,2 milioane de euro de la Vodafone prin proiectele lansate începând cu anul 2004”, a declarat Raed Arafat, fondatorul SMURD, în cadrul unei conferinţe organizate cu ocazia lansării unui nou program susţinut de operatorul de telefonie mobilă, care are ca obiectiv instruirea populaţiei în cazul unor situaţii de urgenţă. Programul educaţional denumit “Fii pregătit” are o valoare de 523.000 de euro dintre care 400.000 de euro reprezintă contribuţia Vodafone.

Caravana „Fii pregătit!”, care este operată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, va instrui peste 7.000 de persoane din 20 de localităţi în care va ajunge la finalul celor patru luni de derulare a programului. Instruirea acoperă difrită situaţii: de la primul ajutor acordat persoanelor cardiace până la comportamentul în cazul unui cutremur sau a unei inundaţii.

În 18 ani de zile, Fundaţia Vodafone a derulat programe de 23 de milioane de euro la care au avut acces peste 1,4 milioane de persoane, conform datelor prezentate de Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO