Business Hi-Tech

Google, prima companie internet care a atins cifra de 1 miliard de utilizatori

Google, prima companie internet care a atins cifra de 1 miliard de utilizatori. Vedeţi care au fost site-urile cu cei mai mulţi vizitatori

Autor: Adrian Voicu

22.06.2011, 18:10 996

Google dovedeşte încă o dată că este cea mai mare companieinternet, devenind prima companie care a reuşit performanţa de adeservi peste un miliard de utilizatori unici într-o lună pesite-urile proprii, conform datelor firmei de analiză comScorecitate de Wall Street Journal.

Datele comScore indică faptul că în luna mai site-urile deţinutede Google, incluzând aici motorul de căutare, serviciul de email şisite-ul de sharing video YouTube, au reuşit performanţa de a avepeste un miliard de utilizatori unici, un avans de 8,4% faţă deaceeaşi lună din 2010.

În aceeaşi lună, Microsoft a reuşit să strângă 905 milioaneutilizatori unici, în creştere cu 15%, în timp ce Facebook a urcatcu 30% până la 714 milioane de vizitatori. Yahoo a avut 689 demilioane de vizitatori, în creştere cu 10,8%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO