ZF 24

Herghelegiu, Gecad Net: Soluţiile cloud, unul din motoarele creşterii de 30% din 2014

Herghelegiu, Gecad Net: Soluţiile cloud, unul din...

Autor: Ioana Nita

30.10.2014, 00:05 218
Gecad Net, un furnizor de aplicaţii software şi servicii IT in­tegrate, va înregistra în acest an o creştere a afacerilor de peste 30%, pe fondul cererii mai mari pentru soluţii în cloud.
 
„Gecad Net a finalizat anul 2013 cu o cifră de afaceri de peste 2,8 milioane de euro. În 2014 estimăm o creştere de peste 30% a veniturilor, pe baza creşterii adopţiei de soluţii în cloud şi a adăugării de servicii aferente. În prezent peste 20% din veniturile companiei vin din implementarea soluţiilor bazate pe cloud, printre vendorii principali numărându-se Microsoft, Autodesk, Adobe“, a declarat pentru ZF Cristian Herghelegiu, CEO al Gecad Net.
 
Unul dintre produsele pentru care cererea creşte în cadrul companiilor este Office 365, suita de aplicaţii de birou a companiei ame­ri­cane Microsoft, care in­clu­de şi soluţii de stocare şi par­ta­jare a fişierelor prin cloud inclusiv de pe echi­pamente mobile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO