Business Hi-Tech

Încă un german în conducerea Cosmote şi Romtelecom

Andreas Grünewald

Andreas Grünewald

Autor: Adrian Seceleanu

30.05.2014, 00:04 857
Germanul Andreas Grünewald, cu o experienţă de peste 20 de ani în industria de comunicaţii, va prelua de la data de 1 iunie poziţia de director de achi­ziţii pentru Cosmote şi Romtelecom, cu afaceri cumulate de aproape 1,1 mld. euro anul trecut, înlocuindu-l pe Bogdan Voicu, care a plecat din companie la finele lunii aprilie.
 
Voicu, care fusese recrutat de Romtelecom în 2011, fusese numit în funcţia de director de achiziţii pentru ambii operatori în iulie 2013, când noul CEO al grupului, Nikolai Beckers, a realizat primele schimbări în organigrama grupului. Voicu a părăsit  funcţia de director de achiziţii „pentru a se concentra pe alte proiecte personale“, au precizat oficialii de la Cosmote şi Romtelecom.
 
 
WikiZF: Profilul companiei Romtelecom S.A.
 
Andreas Grünewald, au declarat pentru ZF reprezentanţii grupului, va fi responsabil de implementarea şi optimizarea proceselor de management al aprovizio­nării şi de proprietăţile imobiliare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO