Business Hi-Tech

Inovatii de la Microsoft

08.05.2003, 00:00 37

Bill Gates si-a prezentat ieri noile viziuni privind viitorul Microsoft la reuniunea Windows Hardware Engineering de la New Orleans.
Gigantul software lucreaza la un sistem de operare nou, botezat Longhorn, care va putea interactiona mai usor cu telefonul pentru a usura comunicarea. Pe viitor, apelurile telefonice se vor efectua cu ajutorul PC-ului, iar mesajele vocale vor putea fi transformate in email, pentru a ajunge mai rapid la utilizator. Sistemul de operare va fi adaptat cerintelor multimedia din ce in ce mai mari, iar Microsoft pregateste la randul sau aplicatii pentru sistemele conectabile la WiFi. De asemenea, gigantul software lucreaza la computerul viitorului, Athens PC, care va imbina toate aceste tehnologii de comunicare pentru a servi in special angajatii marilor companii. Tot la reuniunea specialistilor in Windows, Greg Sullivan, products manager al Microsoft, a prezentat noua solutie grafica de mare viteza propusa de gigantul software, care urmeaza a fi folosita in domenii precum media sau  sanatate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO