Business Hi-Tech

Liber la download pe Go4it.ro: licenţe gratuite de la BitDefender

Liber la download pe Go4it.ro: licenţe gratuite de la BitDefender
19.12.2010, 12:54 182

De sărbatori, Go4it.ro şi BitDefender fac utilizatorilor o ofertă pe care nuo pot refuza: licenţe gratuite de BitDefender Internet Security2011. În perioada 17 decembrie - 5 ianuarie orice utilizator poatedescărca în voie licenţe BitDefender Internet Security 2011valabile 6 luni, de pe www.go4it.ro. Mai mult decât atât, beneficiază de o reducere de35% pentru orice licenţă cumpărată ulterior de la BitDefender.

Go4it.ro este deja la a doua iniţiativă de acest fel, după ce aoferit userilor licenţe gratuite şi anul trecut când s-au descărcatpeste 70 000 de licenţe antivirus.

Suita de securitate dezvoltată de către compania BitDefendereste, conform analizelor din laboratoarele de specialitate VirusBulletin, una dintre cele mai bune soluţii de pe piaţă la oraactuală. Antivirusul BitDefender oferă o protecţie de peste 98%împotriva aplicaţiilor de tip malware.

BitDefender 2011 este gândit pentru trei categorii principale deutilizatori: cei avansaţi, utilizatorii cu noţiuni medii şiîncepătorii. În funcţie de categoria pentru care optezi, interfaţaşi comportamentul aplicaţiilor se vor adapta spre a satisface exactcerinţele de securitate.

Pentru a accesa software-ul, intraţi pe pagina de concurs de pewww.go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO