Business Hi-Tech

MSI a înlocuit-o pe Laura Monica Ion din CA-ul fostului Romtelecom în octombrie 2014

MSI a înlocuit-o pe Laura Monica Ion din CA-ul fostului...

Autor: Adrian Seceleanu

16.03.2015, 00:00 625

Ministerul Societăţii Informaţionale (MSI) a înlocuit-o pe Laura Monica Ion, secretarul general instituţiei din poziţia de reprezentant al statului român în Consiliul de Administraţie al fostei companii Romtelecom în data de 1 octombrie a anului trecut, după un mandat de aproximativ un an, conform unui document publicat recent în Monitorul Oficial.

Înlocuitorul Laurei Ion este Marius Raul Bostan, partener al firmei de consultanţă VMB Partners, cel pe care Laura Ion îl înlocuise cu un an în urmă. Laura Ion, care era secretar general al MSI, a fost din 2007 până în 2014 consilier / şef de birou al politicianului PSD Dan Nica, în instituţiile în care acesta din urmă a ocupat funcţii, de la Senat, până la Guvern, Ministerul Administraţiei şi Internelor şi MSI.

Ceilalţi doi reprezentanţi ai statului în CA-ul Telekom România Communications sunt Radu Puchiu - secretar de stat în Cancelaria Primului-Ministru Victor Ponta şi Carmen Mihaela Boteanu - director general adjunct în Ministerul Agriculturii.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO