Business Hi-Tech

Netbridge a cumparat Sentimente.ro si Weblog.ro

14.12.2004, 00:00 96

Fondul american de investitii Netbridge Investments a achizitionat cel de-al doilea site de relatii personale din Internetul romanesc, Sentimente.ro, precum si singurul site care permite crearea de jurnale personale (blogs) Weblog.ro.
"Ne-am intarit pozitia pe piata si marcam astfel incheierea unui an important, care marcheaza trecerea pe profit a companiei pentru prima data de la infiintare", a declarat pentru ZF Orlando Nicoara, director de dezvoltare al Netbridge. "Strategia de investitii in Internet incepe sa dea roade", a precizat el.
Prin aceasta achizitie, Netbridge ataca pozitia liderului pe segmentul de site-uri de relatii personale, Noi2.ro al Neogen. Achizitia vine de asemenea la scurt timp dupa ce Netbridge a cumparat portalul de resurse umane MyJob.ro, pentru a-si completa segmentul de recrutare, unde detinea HR-Romania.ro, un site pentru profesionisti de top. MyJob concureaza de asemenea cu liderul pietei de recrutare, BestJobs.ro, detinut tot de Neogen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO