Business Hi-Tech

Nu ştii cât e şpaga? Estonienii realizează o aplicaţie online care te anunţă unde şi cât se dă şpagă - Bribespot

Nu ştii cât e şpaga? Estonienii realizează o aplicaţie online care te anunţă unde şi cât se dă şpagă - Bribespot
22.05.2011, 18:44 517

Bribespot este un serviciu Web, aplicaţie pentru dispozitiveAndroid şi în curând telefoane iPhone, prin intermediul căreia poţiraporta locaţiile vizitate în care ai fost pus în situaţia de a daşpagă, scrie Go4It.

Harta generată prin contribuţia utilizatorilor te poate ajuta săvezi unde sunt locaţiile în care s-a dat mită recent, cât au fostnevoiţi să plătească cei implicaţi şi de ce.

Cei care au vizitat ţări est-europene şi chiar unele regiuni dinţara noastră sunt bine familiarizaţi cu obiceiul de a da, dar maiales de a lua mită, devenit un adevărat mod de viaţă pentru ceicare îl practică.

Funcţia de etichetare a locurilor unde se ia mită, împreună cudescrieri detaliate pentru fiecare din cazurile raportate, ar puteafi de folos autorităţilor interesate să lupte împotriva acestuifenomen, sau măcar să-i descurajeze pe cei obişnuiţi de prea multtimp să ia mită, de teama că indiciile lăsate în urmă de cei păţiţivor îndemna autorităţile să ia măsuri împotriva lor. Citiţi maimulte despre aplicaţia online Bribespot pe www.go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO