Business Hi-Tech

Olandezii de la TMC, care propun un model de “antreprenoriat cu contract de muncă”, fac o achiziţie în România - firma de consultanţă IOTH Consulting, cu o echipă de 60 de oameni

Olandezii de la TMC, care propun un model de...
15.03.2022, 17:33 422

Compania de consultanţă hightech TMC, cu sediul central în Olanda, care are un model de funcţionare prin care inginerii recrutaţi au contract de muncă dar şi “multă libertate profesională” fiind practic “aproape proprii lor angajaţi” a făcut prima sa achiziţie în afara ţării – o companie de consultanţă în Bucureşti.

“Firma de consultanţă Hightech TMC achiziţionează firma IOTH Consulting din România. Cu sediul în Bucureşti, TMC speră să atragă mai mulţi clienţi şi, mai ales, nou talent din Europa de Est”, conform companiei.
Aceasta a fost prima achiziţie realizată de firmă înafara ţării de origine, conform sursei citate. “TMC achiziţionează pentru prima dată o companie din afara Olandei. Până în prezent, TMC a cunoscut în străinătate o creştere organică: firma îşi deschidea singură noi entităţi în diferite ţări. Pornind mereu de la propriul „model al antreprenoriatului prin muncă", prin care inginerii întreprinzători primesc multă libertate profesională, având siguranţa unui contract de muncă permanent. În viitor, TMC doreşte să încorporeze mai multe companii cum este IOTH.”
De altfel, pe pagina web a TMC compania susţine că oamenii pe care îi angajează sunt practic “aproape proprii lor angajaţi”.

“IOTH a fost constituită în anul 2016 de către Cosmina Dinu şi Morgan Guffroy - un inginer cu experienţă în industria auto şi antreprenor care acordă multă importanţă valorilor umane. Dinu şi Guffroy au realizat împreună o echipă de 60 de ingineri care cunosc bine topul domeniului de consultanţă în tehnologia informaţiei”, conform comunicatului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO