Business Hi-Tech

Orange România a numit-o pe Luiza Müller, care lucrează pentru companie din 1998, director de resurse umane

Luiza Müller s-a alăturat echipei Orange România în 1998 ca Senior Accountant

Luiza Müller s-a alăturat echipei Orange România în 1998 ca Senior Accountant

Autor: Adrian Seceleanu

19.06.2017, 17:29 1451

Orange România, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a numit-o pe Luiza Müller, care lucrează pentru companie din 1998 director de resurse umane în locul Ioanei Marcu, fostul director de HR, care a plecat în acest an de la operatorul de comunicaţii.

“Cu o experienţă extinsă în domeniul financiar, Luiza s-a alăturat echipei Orange România în 1998 ca Senior Accountant şi a evoluat în roluri precum Accountant Coordinator şi Accounting Manager. De aproape 9 ani, Luiza ocupă funcţia de Accounting & Tax Director şi este membru în Comitetul Executiv al Orange România.

Luiza s-a ocupat de dezvoltarea strategiei şi politicilor de contabilitate şi taxe şi, în paralel, a coordonat numeroase proiecte transversale în organizaţie. Mai mult, Luiza Müller a deţinut roluri-cheie în diferite procese majore, precum cel prin care Orange România s-a transformat în operator convergent. Iniţiativele demarate au fost de asemenea complementare cu zona de HR, Luiza construind programe în cadrul departamentului Financiar pe zona de mentorat, dezvoltare personală şi profesională, carieră profesională şi activităţi de responsabilitate socială.

În noul rol, care va fi preluat de la 1 iulie, Luiza Müller va avea drept obiectiv elaborarea şi implementarea strategiilor de resurse umane în cadrul Orange România”, conform datelor comunicate de operator.

Orange are peste 3.000 de angajaţi în România şi un business de aproximativ 1,1 mld. euro pe an.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO