Business Hi-Tech

Orange şi Vodafone se vor bate şi în oferte cu tableta Samsung

Orange şi Vodafone se vor bate şi în oferte cu tableta Samsung

Autor: Adrian Seceleanu

07.10.2010, 18:10 96

Orange şi Vodafone, cei mai mari jucători de pe piaţa locală deservicii de internet mobil, se vor lupta în sezonul cheie devânzări de la finele anului şi pe o nouă categorie de produs:tablete PC împreună cu abonamente la net mobil.

Singurele date sigure existente în acest moment pe piaţă aratăcă atât orange cât şi Vodafone vor avea în oferă tableta SamsungGalaxy Tab. Orange are deja o secţiune dedicată Galaxy Tab pepagina web în timp ce oficialii Vodafone doar au anunţat că vorpune în vânzare "în curând" gadgetul.

Tableta Samsung, despre care se zvoneşte că ar urma să fiedisponibilă înainte de aplicarea subvenţiilor la un preţ de 600 deeuro, ar putea fi un motor important pentru vânzările de serviciide internet mobil - un obiectiv cheie pentru operatorii detelefonie mobilă. Serviciile de net mobil au, în general, o marjăde profit mai mare decât serviciile de voce şi au continuat săcrească şi în 2009, anul în care piaţa de telefonie mobilă apierdut venituri de 400 mil. euro.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO