Business Hi-Tech

Profitul Arsis, cel mai mare retailer GSM independent, a crescut de 7 ori în 2016, ajungând la 7,3 mil. lei

Daniel Florea, general manager al Arsis Trading: Sunt cele mai bune rezultate înregistrate vreodată, în cei 25 de ani de existenţă ai companiei.

Daniel Florea, general manager al Arsis Trading: Sunt cele mai bune rezultate înregistrate vreodată, în cei 25 de ani de existenţă ai companiei.

Autor: Adrian Seceleanu

12.06.2017, 00:05 1011

Arsis Trading, cel mai mare retai­ler GSM controlat de un antreprenor român, a înregistrat anul trecut un profit net de 7,3 mil. lei (1,6 mil. euro), de 7 ori mai mare decât cel înre­gistrat în 2015, arată datele rapor­tate de com­panie la Ministerul Finan­ţelor Publice. Cifra de afaceri a companiei a ur­cat, de asemenea, cu 6,9% până la 147,6 mil. lei (32,9 mil. euro), conform sursei citate. Numărul mediu de angajaţi ai com­paniei a urcat în 2016 cu 34 de persoane până la 645. Daniel Florea, general managerul Arsis, declarase în urmă cu două luni pentru ZF că 2016 a fost cel mai bun an pentru afacerile retailerului. „Sunt cele mai bune rezultate înregistrate vreo­dată, în cei 25 de ani de existenţă ai companiei“, menţionase Daniel Flo­rea, general manager al Arsis Trading. Arsis Trading, companie deţinută in­tegral de antreprenorul Radu Mirea, es­te unul dintre cei mai vechi jucători de pe piaţa de retail GSM, care a intrat în bu­­siness în 1998 ca partener al Connex (ac­tualul Vodafone - numărul doi pe pia­ţa de telefonie mobilă), cu care are o re­laţie exclusivă şi în prezent. Arsis obţine ve­nituri de la Vodafone sub for­ma unor co­misioane pentru vân­zarea ser­viciilor fur­­­­nizate de operator şi din co­mer­cia­lizarea de telefoane, ta­blete şi accesorii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO