Business Hi-Tech

Radcom lansează platforma DeprinRomânia, primul marketplace online pentru producători români

Radcom lansează platforma DeprinRomânia, primul...

Autor: Roxana Rosu

17.08.2016, 12:39 972

"În ultimii ani, interesul românilor pentru cumpărături online a crescut semnificativ; românii apreciază cel mai mult facilitatea cumpărăturilor, precum şi diversitatea produselor oferite. De asemenea, mai multe studii arată că majoritatea românilor preferă să cumpere produse fabricate în România şi nu în străinătate, iar cei mai mulţi dintre ei consideră că produsele alimentare româneşti sunt mai bune calitativ decât cele străine", spun reprezentanţii companiei.

Platforma concentrează până în prezent 33 de producători români ce dezvoltă produse 100% româneşti din domeniile: produse alimentare, cosmetice, îmbrăcăminte, accesorii, articole decorative.

Rata medie lunară este de aproximativ 5 producători şi 300 de produse noi.

"Produsele acestor producători sunt în general axate pe microproducţie unicat, sau din materie primă bio; primează aşadar calitatea şi originalitatea. Ne-am dorit mereu să contribuim la dezvoltarea economiei româneşti, de care indirect beneficiem cu toţii, astfel s-a născut acest proiect. De aceea ne bucurăm că o parte semnificativa din banii pe care îi cheltuim se va întoarce în economia naţională, la bugetul României", a spus Melinda Păunescu, Development Director Radcom.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO