Business Hi-Tech

RCS&RDS îşi avertizează viitorii acţionari să nu se aştepte la dividende: “Societatea intenţionează să păstreze profitul obţinut şi să reinvestească fluxurile de numerar”

Serghei Bulgac, CEO al RCS&RDS

Serghei Bulgac, CEO al RCS&RDS

Autor: Adrian Seceleanu

27.04.2017, 00:15 1922

Compania de cablu RCS&RDS nu are în plan să le ofere dividende acţionarilor ci să reinvestească profitul pentru a profita de oportunităţile existente pe piaţă, conform datelor din prospectul de emisiune publicat de Digi Communications NV, proprietarul operatorului.

“Societatea intenţionează să păstreze profitul obţinut şi să reinvestească fluxurile de numerar
pentru a profita de oportunităţile de creştere existente în pieţele sale principale”, conform datelor din document.

“Capacitatea societăţii, precum şi intenţia acesteia de a distribui capital către titularii acţiunilor sale („acţionarii”) în viitor va depinde de oportunităţile de investiţii ce sunt accesibile Societăţii, condiţia financiară, rezultatele operaţiunilor, obligaţiile faţă de creditori şi alţi factori pe care consiliul de administraţie („consiliul” sau „consiliul de administraţie”) le va considera relevante. Distribuţiile de capital către acţionari vor putea fi efectuate prin intermediul dividendelor, în baza deciziei discreţionare a societăţii.”

Anul trecut compania a obţinut un profit net de 11,8 mil. euro la afaceri de 842,1 mil. euro, faţă de un câştig net de 4 mil. euro la un business de 771 mil. euro în 2015.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO