Retailerul elefant.ro şi-a înfiinţat şi o companie de software şi pregăteşte lansarea platformei marketplace

29 aug 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Elefant Online, compania care adminis­trează elefant.ro - unul dintre cei mai mari retaileri online de pe piaţa locală -, a des­chis pe piaţa locală şi o companie de software, Mammoth Software, care va gestiona platforma pe care funcţionează magazinul online, au declarat pentru ZF reprezentanţii firmei. 

„Mammoth Software este o nouă companie de dezvoltare software pentru magazine online. Compania este fondată de Elefant Online SA, care este şi acţionarul său unic. Mammoth Software asigură şi dezvoltarea platformei online pe care funcţionează elefant.ro şi elefant.md”, a declarat pentru ZF Dan Vidraşcu, CEO al elefant.ro. Conform datelor din Monitorul Oficial, retailerul a adus recent 44.800 de lei, printr-o operaţiune de emitere de acţiuni noi. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.08.2017

 
Cuvinte cheie:
elefant.ro
, software
, platforma marketplace
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide