Business Hi-Tech

Senior Software a implementat o soluţie de gestiune pentru GiftSolution

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Ioana Nita

18.11.2015, 00:00 178

Dezvoltatorul local de soluţii software de business Senior Software a implementat soluţia proprie de gestiune a activităţii firmei – SeniorERP (Enterprise Resource Planning) – şi cea de business intelligence – SeniorVisualBI –,  pentru GiftSolution, companie specializată în realizarea şi vânzarea de cadouri corporate online.

GiftSolution a fost lansată în urmă şapte ani, anul trecut compania ajungând la afaceri de 1,43 mil. euro, conform datelor de la Ministerul de Finanţe, iar în prezent la circa 3 mil. de euro, potrvit reprezentanţilor firmei.

„Ca orice companie de import şi distribuţie, nu puteam să ne gândim serios la o creştere a activităţii fără să luăm în calcul implementarea unui sistem ERP integrat. Criteriile avute în vedere în momentul alegerii soluţiei au fost capacitatea furnizorului de a dezvolta anumite funcţionalităţi adaptate nevoilor noastre, preţul şi nu în ultimul rând implicarea echipei de implementare în acest proces“, a declarat Anca Floare, directorul financiar-contabil al GiftSolution.

Valoarea proiectului nu a fost făcută public. Implementarea soluţiilor Senior Software a dus la creşterea productivităţii angajaţilor, creşterea eficienţiei pe lanţul logistic şi eficientizarea activităţii de producţie. Senior Software a înregistrat anul trecut afaceri de 16 mil. lei şi un profit de aproape 7 mil. lei, conform datelor de la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO