Business Hi-Tech

Site-ul de anunţuri HomeZZ.ro atacă şi segmentul agenţiilor imobiliare

Site-ul de anunţuri HomeZZ.ro atacă şi segmentul...

Autor: Ioana Nita

30.03.2017, 00:00 411

HomeZZ.ro, site-ul de anunţuri imobiliare lansat la jumătatea anului trecut de Antena Group, a lansat un nou serviciu care le permite agenţiilor să publice automat ofertele pe două site-uri simultan – homezz.ro şi lajumate.ro. 

Acest tip de serviciu a fost oferit pentru prima oară pe piaţa locală anul trecut de către Naspers Classifieds, compania grupului sud-african cu acelaşi nume care se ocupă de verticala de anunţuri, odată cu lansarea portalului Storia (anunţurile se publică simultan atât pe Storia.ro, cât şi pe OLX.ro). 

Serviciul oferit de HomeZZ este disponibil pe bază de abonament lunar, agenţiile având la dispoziţie trei pachete, în funcţie de numărul de anunţuri active: pachetul “start-up”, prin care pot fi administrate până la 50 de anunţuri, pachetul “standard”, destinat agenţiilor care publică între 51 şi 250 de anunţuri, şi pachetul “corporate”, pentru 251-500 de anunţuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO